Že poznate Cordiant Professional SMART-ENDURANCE tehnologijo

TEHNOLOGIJA SMART-ENDURANCE – znatno poveča kilometrino

Prevoz tovora na dolge razdalje od pnevmatik zahteva, da prevozijo velike kilometrine in so obenem tudi varne. Tehnologija SMART-ENDURANCE podaljšuje življenjsko dobo pnevmatik z večjo vzdržljivostjo tekalne plasti, varno karkaso, ki je zmožna večkratnega narezovanja.

Daljša življenjska doba pnevmatike
Posebna SMART-ENDURANCE gumena zmes s sredicami iz polimerov, ki vsebujejo aktivni ogljik ojačajo vezi med gumo in ogljikom, zagotavljajo vzdržljivost pnevmatike.

Varna karkasa, ki omogoča narezovanje pnevmatik
Karkasa tvori temelj vsake pnevmatike. Nova generacija Cordiant Professional karkas omogoča, da se življenjska doba pnevmatik vsakič znova apodaljša zaradi edinstvenega profila v kombinaciji z močno jeklenico: najprej z poglobitvijo profila oziroma narezovanjem pnevmatike, nato pa z dodatnim nalitjem. Tako pnevmatiki bistveno podaljšamo življenjsko dobo.

Zagotovljena učinkovitost
Nova formula v spojini zaščitne plasti znižuje temperaturo in zagotavlja zanesljiv stik med gumeno zmesjo ter jeklenico zaščitne plasti. Zanesljiva struktura zaščitnega sloja povečuje zaščito karkase pnevmatik in bistveno izboljšuje njihovo vzdržljivost.