Chicago Athenaeum’s 2019 Good Design Award

Dve pnevmatiki prejeli najbolj prestižno nagrado za oblikovanje na svetu – Chicago Athenaeum’s 2019 Good Design Award

Yokohama Rubber Co., Ltd., s ponosom objavlja, da sta bili dve njegovi pnevmatiki med zmagovalci nagrade Chicago Athenaeum’s 2019 Good Design Awards.
Ti dve nagrajeni pnevmatiki sta GEOLANDAR X-CV pnevmatika za visokozmogljive terenske avtomobile in pnevmatika GEOLANDAR X-AT za SUV vozila in tovornjake.

Nagrada za dobro oblikovanje Chicago Athenaeum, ustanovljena leta 1950, je najstarejša in najprestižnejša svetovna nagrada za oblikovanje na svetu. Organizira ga muzej arhitekture in oblikovanja Chicago Athenaeum.
Izdelke strokovnjaki ocenjujejo z različnih vidikov, vključno z zasnovo, uporabo novih tehnologij, materialov in funkcij. Leta 2019 je bila nagrada za dober dizajn podeljena za več kot 900 izdelkov in grafičnih modelov iz več kot 47 držav. Tekmovanje zajema široko paleto kategorij, vključno z elektronsko opremo, blagom povezanim s prevozom, in medicinsko opremo.

Večkrat nagrajeni GEOLANDAR X-CV je nova terenska pnevmatika na avtocesti, ki je bila razvita posebej za vse bolj priljubljene srednje zmogljive in velike monokokne crossover SUV-je, ki poudarjajo visoke hitrosti in vozno sposobnost. GEOLANDAR X-AT je pnevmatika, razvita za potrebe voznikov, ki želijo prilagoditi in preobleči svoja vozila za terensko vožnjo, hkrati pa ohranjati udobje pri cestni vožnji. GEOLANDAR X-AT poleg svojega izrazito robustnega videza kot terenske pnevmatike, zmožne sodeganja izjemne zmogljivosti tudi v najbolj zahtevnih pogojih, zagotavlja udobne vozne zmogljivosti.

Strategija za potrošniške pnevmatike v srednjeročnem načrtu upravljanja podjetja Yokohama Rubber, Grand Design 2020 (GD2020), je usmerjena v povečanje prisotnosti podjetja na trgih premium vozil. Skladno s tem družba aktivno uvaja izdelke z visoko zmogljivostjo in oblikovnim smislom, ki temeljijo na izvirnih pristopih. Med nagrajence Chicago Design za dobro oblikovanje 2018 Chicago Athenaeum sta se uvrstili tudi pnevmatiki GEOLANDAR X-MT za terenska vozila in tovorna vozila ter pnevmatika za osebna vozila AVID Ascend GT.

geolander-x-cvgeolander-x-at

Post a comment