STEEL-DEFENCE – povečuje nosilnost pnevmatik

Za učinkovito poslovanje potrebujemo visoko učinkovitost, pnevmatike pa so pogosto izpostavljene preobremenitvam. Tehnologija STEEL-DEFENSE krepi peto pnevmatike, kar omogoča zanesljiv in varen prevoz. Kombinacija zanesljive strukture kroglic in odličen oprijem pnevmatik omogoča prevoznikom, da izpolnjujejo donosne pogodbe in prevažajo tovor na katerikoli razdalji.

Ojačana peta pnevmatike
Izboljšana U-oblika pete s tehnologijo STEEL-DEFENSE. Visokotezni oprijeti trak z jeklenico krepi območje pete in povečuje varnost v zapletenih pogojih.

Boljša vzdržljivost pnevmatike
Nov optimiziran predel na pnevmatiki zmanjša deformacijo pnevmatik v prometu, zmanjša pregrevanje pod pritiskom in zagotavlja trdnost karkase. STEEL-DEFENSE tehnologija tako poveča nosilnost s tem pa tudi učinkovitost pnevmatike v njeni celotni življenjski dobi. Te pnevmatike lahko uporabljate na katerikoli vrsti ceste, ne da bi vam bilo treba skrbeti za strukturno celovitost. 

Zanesljivost pri nameščanju in uporabi
Ovoj pete s šestkotno obliko zagotavlja popolno prileganje, ki med delovanjem zagotavlja hermetično tesnjenje celotne konstrukcije.

Post a comment