Alliance z novo linijo radialnih pnevmatik

Vodilni proizvajalec kmetijskih pnevmatik Alliance je predstavil novo linijo radialnih pnevmatik

Nova Alliance Agri Star II radialna linija R-1 kmetijskih pnevmatik z edinstveno dvoslojno zasnovo reber zagotavlja boljši oprijem, večjo robustnost robov in je dodatno privlačna po izgledu. Nova rebra združujejo sloj z enotnim naklonom nad širšim, večnaklonskim rebrom v obliki, ki jo Alliance Tire Americas, Inc imenuje Stratified Layer Technology (Tehnologija stratificiranega sloja). Le-ta pa ponuja stabilnejšo in dolgotrajnejšo rebrasto površino z dodatnimi robovi za  boljši ugriz in boljši oprijem. Pod temi rebri teče par stopničastih palic, ki zasidramo tekalno plast, razbijajo blato in zmanjšujejo premikanje reber med vožnjo.

Alliance Agri Star II je zasnovan in zgrajena za stabilnost in zanesljivost. Začne se s širokimi rebri in načinom, kako se prekrivajo vzdolž sredinske črte za boljšo vožnjo po cestah, in vključuje stopničaste palice. Sega globoko v pnevmatiko do ohišja iz poliestra, ki nudi večjo stabilnost kot plasti najlona, ki jih običajno vidite pri pnevmatikah tega cenovnega ranga. Alliance Agri Star II je vsestranska zmogljiva pnevmatika za vse vrste traktorjev – dodaten izkoristek je opazen pri traktorjih s 140 ali več konjskimi močmi, ki preklopijo iz standardne FarmPRO linije. 

Izven If/VF kategorije ne boste našli bolj zanesljive radialne pnevmatike – zagotovo pa ne pnevmatike, s tako dramatičnim izgledom in polno posebnih značilnosti. Agri Star II je krita s 7 letno garancijo. Na voljo bo 76 dimenzij od 260/70R16 do 710/70R42 in priljubljeni 480/ 80R50.

Post a comment