Alliance

Alliance

Alliance rešuje probleme pri kultivatorjih

Iz ZDA, Minesote, prihaja nenavadna zgodba kmeta, čigar, je na njegovem Tiger-Mate 200 kultivatorju neprestano spuščalo gume, neglede katero znamko je dal. Ko je pristopil še do ATG prodajalca, mu ta ni želel prodati samo gume, katere imajo višjo nosilnost, ampak se je želel sam tudi poglobiti v jedro težave, da gume tako hitro spuščajo. Prišel je do ugotovitve..., da poleg tega, da je kultivator izjemno težak, je izvedel, da ta oseba, vozi po cesti z večjo hitrostjo.

Alliance dal na trg 1250/50 R32 z ultra povečano prožnostjo

Alliance Agriflex 372 IF 1250/50 R32 je sama po sebi zelo široka, visoka in težka pnevmatika, zato je pri taki pnevmatiki posebej pomembna konstrukcija, izdelava in trdota. Pnevmatika ima povišano prožnost in zahvala temu, gre tehnologiji, ki je posebej usmerjena na izboljšavo bočnih sten. Prožnost pnevmatike oz. da je pnevmatika mehka, je posebej pomembno, ker kljub njeni teži in velikost, se pnevmatika lepše prilagodi površini in zmanjšuje teptanje zemlje. S tem si kmetje lahko še bolj zaščitijo polja in omogočate boljši prodnosti tal.

Alliance osvojil nagrado kot prva vgradnja na traktorjih John Deere

Alliance Tire Americas je dobila nagrado za najboljšega dobavitelja pri proizvajalcu traktorjev John Deere, v letu 2017. 

To je tradicija, ki jo pri John Deere držijo že od leta 1991 in sicer... v začetku vsakega leta, za eno leto nazaj, pregledajo dosežke dobavitelja (kvaliteto, cena, dobavni roki, reklamcije, ...) in podajo svojo oceno. V letu 2017 si je to zaslužilo podjetje Alliance Tire America, kot dobavitelj kmetijskih, industrijskih in gradbenih pnemvatik za proizvodnjo John Deere

Ime Alliance pride na rokav Chelsea FC

Poleg Yokohame, bo sedaj tudi Alliance na dresih silovitega nogometnega kluba Chelsea, saj je po novem Yokohama novi lastnik Alliance Tyre Group (ATG).

Alliance naj bi po združitvi delal tudi pnevmatike za osebna vozila. Yokohama pričakuje, da bodo z proizvodnjo osebnih pnevmatik Alliance zadovoljil še širši spekter kupcev osebnih in SUV pnevmatik in s tem povečal svoj delež na svetovnem trgu.

Z novo pnevmatiko vodilni na svetu

Alliance kot prvo podjetje na svetu predstavlja pnevmatiko Alliance 389 VF, ki je razvita kot plovna pnevmatika, hkrati pa vključuje najnaprednejšo tehnologijo na področju kmetijskih pnevmatik, to je tehnologija visoke fleksibilnosti. Strokovnjaki za pnevmatike zagotavljajo, da je Alliance 389 VF prva pnevmatika, ki poleg nizke zbitosti zemljišča hkrati omogoča visoko nosilnost (VF).