Skip to main content

Aeolus

Aeolus

VIPAL - največji proizvajalec kavčuka na svetu


VIPAL je eno izmed vodilnih proizvajalcev kavčuka na svetu. Vsi produkti so izdelani po merilih visokih standardov kakovosti, z najboljšimi materiali ter zagotavlja dolgo življenjsko dobo, prihranke in varnost.

Podjetje VIPAL se ukvarja za dodatki za pnevmatike že od leta 1973 in je bilo tudi prvo podjetje v tistih časih, ki so izpolnjevali certifikat kakovosti ISO 9002. Po celem svetu so zelo veliko prisotni po različnih prireditvah in razstavah (EXPO).

VIPAL je eden izmed največjih proizvajalcev krp, mazil, injekcij, lepil, zaplat in ostalih dodatkov.

Izbira pravih pnevmatik za gradbena vozila

Po kar nekaj letih počasi razvijajočega se trga gradbenih pnevmatik, se zdi, da je končno prišlo do napredka tudi na tem področju.

Glede na naraščajoče cene pnevmatik na trgu je toliko bolj pomembno izbrati pnevmatiko primerno za določeno aplikacijo. Izredno pomembno je pnevmatiko kupiti pri strokovnjaku, ki natančno pozna njihovo uporabo in namen.

Preglejmo nekatera področja, ki morajo biti vzeta v obzir za nakupu pravih pnevmatik.

Deli to objavo

Majhen korak za pnevmatike, velik za Aeolus

PrecisionACE2 na ADAC testiranju

 

ADAC je testiral 16 letnih pnevmatik v dimenziji 195/65 R15 91V, vključno z Aeolus PrecisionACE2, model AH03.

S fokusom na sposobnost zaviranja na mokrem (ocena 2,2) in na porabo goriva (ocena 2,5), je pnevmatika PrecisionACE2 AH03 dosegla končno oceno 3,0 in s tem pridobila oznako “priporočljivo”. Hkrati je dosegla odlično 4. mesto v zaviranju na mokrem.

Aeolus združitev

Aeolus je podpisal pogodbo o polni integraciji s TP Industrial CNRC in HG Investment Management Limited. Pogodba vključuje združenje industrijskih znamk Pirelli, Aeolus in Guilin Beili in zahteva prenos vseh deležev v Prometeon group. Aeolus bo tako postalo vodilno podjetje v skupini Prometeon Tire Group Co., Ltd.", ki bo zajemala več blagovnih znamk. S tem bo postal eden ključnih igralcev na tovornem in industrijskem segmentu v svetovnem merilu.

 

 

 

Prednosti:

Nova generacija zimskih pnevmatik Aeolus SnowAce2

Letošnjo zimo bo vožnja varna tudi na zasneženih cestah!

Aeolus je za letošnjo zimo zasnoval novo in še izboljšano generacijo zimskih pnevmatik, ki bodo prava izbira za vse, ki prisegate na varno a zanesljivo vožnjo tudi na mokrih ali zasneženih cestah. Visoko odzivnost na snegu in ledu zagotavljajo dodatne vezi profilnih blokov ter kanali v obliki črke V, stabilnost tekalne površine in zmožnost natančnega upravljanja pa dopolnjujejo še posebni utori na ramenskem delu.