Skip to main content

Tovorne pnevmatike

Tovorne pnevmatike

Prodaja pnevmatik za avtobus

V podjetju Famm Co. vam bomo z bogatimi izkušnjami z veseljem svetovali pri nakupu optimalnih tovornih pnevmatik za vaše tovorno vozilo.

  • Strokovno svetovanje pri izbiri optimalne pnevmatike za vašo floto
  • Organizacija montaže in odkup karkase
  • Bogata zaloga kvalitetnih tovornih pnevmatik
  • Optimalno razmerje med ceno in kvaliteto

Pokličite nas za brezplačno svetovanje.

Odgovorili vam bomo na nabolj zapletena vprašanja, ki se porajajo pri izbiri optimalnih pnevmatik za vaše tovorno vozilo kot so naprimer:

VIPAL - največji proizvajalec kavčuka na svetu


VIPAL je eno izmed vodilnih proizvajalcev kavčuka na svetu. Vsi produkti so izdelani po merilih visokih standardov kakovosti, z najboljšimi materiali ter zagotavlja dolgo življenjsko dobo, prihranke in varnost.

Podjetje VIPAL se ukvarja za dodatki za pnevmatike že od leta 1973 in je bilo tudi prvo podjetje v tistih časih, ki so izpolnjevali certifikat kakovosti ISO 9002. Po celem svetu so zelo veliko prisotni po različnih prireditvah in razstavah (EXPO).

VIPAL je eden izmed največjih proizvajalcev krp, mazil, injekcij, lepil, zaplat in ostalih dodatkov.

CORDIANT! Ultra trpežne ruske pnevmatike...

Cordiant je ruski proizvajalec pnevmatik za osebna in tovorna vozila. Njihov začetek sega vse v leto 1932, kot prvi proizvajalec gum v Sovjetski Zvezi pod imenom Yaroslavl Tyre Plant. Leta 2007 pa se je združil z nemško korporacijo Continental, z namenom razvijanja in izboljšave pnevmatik in tako je nastala nova serija Cordiant Professional, ki je namenjena tovornemu prometu in je proizvedena v Rusiji (EU).
 

Upravljanje voznega parka

Pridobitev in stroški vzdrževanja voznega parka nista edina, ki vplivata na upravljanje le tega. Za poznavanje vseh stroškov je potrebno začeti s celotno stroškovno analizo novih in obnovljenih pnevmatik.

Vedno je potrebno upoštevati dodatne stroške, ki so povezani z upravljanjem zalog, nepričakovanimi izpadi in administracijo. Ko sestavimo celotno sliko vidimo, da stroški pnevmatik predstavljajo največji strošek, vsi ostali pa skupaj tvorijo 30-40% celotnih stroškov. Stroške lahko razdelimo na 5 skupin:

Deli to objavo

Upravljanje voznega parka: odpravite nepotrebne stroške v vašem proračunu

Verjetno se strinjate, da obstaja nepotrebno porabljen denar v flotah, ki jih upravljate. Do tega večinoma pride zaradi neupoštevanja določenih pravil flote in pa pomanjkljivo izvrševanje le-teh. Velja, da je 5-10% proračuna za flote porabljeno po nepotrebnem, najboljši način za odpravo tega pa je natančna revizija celotnega proračuna.

Deli to objavo

7 napotkov za učinkovito vodenje flot

Obstajajo številne navade, ki lahko pripomorejo k večji učinkovitosti pri upravljanju flot. Najboljše prakse lahko značilno vplivajo na uspešnost podjetja, prav tako pa vplivajo na samo varnost vaše delovne sile.

V nadaljevanju preberite nekaj napotkov za doseganje večje učinkovitosti flot.

Deli to objavo