Skip to main content

Traktorske pnevmatike

Traktorske pnevmatike

Prodaja traktorskih pnevmatik

25 let izkušenj na področju prodaje traktorskih pnevmatik zagotavlja strokovno in prijazno pomoč pri nakupu. Podjetje Famm Co. je generalni uvoznik za več priznanih in uglednih znamk traktorskih pnevmatik, zato lahko ponudimo odličen servis tako manjšim kot tudi večjim strankam.

Pri podjetju Famm Co. vam zagotavljamo:

Alliance rešuje probleme pri kultivatorjih

Iz ZDA, Minesote, prihaja nenavadna zgodba kmeta, čigar, je na njegovem Tiger-Mate 200 kultivatorju neprestano spuščalo gume, neglede katero znamko je dal. Ko je pristopil še do ATG prodajalca, mu ta ni želel prodati samo gume, katere imajo višjo nosilnost, ampak se je želel sam tudi poglobiti v jedro težave, da gume tako hitro spuščajo. Prišel je do ugotovitve..., da poleg tega, da je kultivator izjemno težak, je izvedel, da ta oseba, vozi po cesti z večjo hitrostjo.

Alliance dal na trg 1250/50 R32 z ultra povečano prožnostjo

Alliance Agriflex 372 IF 1250/50 R32 je sama po sebi zelo široka, visoka in težka pnevmatika, zato je pri taki pnevmatiki posebej pomembna konstrukcija, izdelava in trdota. Pnevmatika ima povišano prožnost in zahvala temu, gre tehnologiji, ki je posebej usmerjena na izboljšavo bočnih sten. Prožnost pnevmatike oz. da je pnevmatika mehka, je posebej pomembno, ker kljub njeni teži in velikost, se pnevmatika lepše prilagodi površini in zmanjšuje teptanje zemlje. S tem si kmetje lahko še bolj zaščitijo polja in omogočate boljši prodnosti tal.

Alliance osvojil nagrado kot prva vgradnja na traktorjih John Deere

Alliance Tire Americas je dobila nagrado za najboljšega dobavitelja pri proizvajalcu traktorjev John Deere, v letu 2017. 

To je tradicija, ki jo pri John Deere držijo že od leta 1991 in sicer... v začetku vsakega leta, za eno leto nazaj, pregledajo dosežke dobavitelja (kvaliteto, cena, dobavni roki, reklamcije, ...) in podajo svojo oceno. V letu 2017 si je to zaslužilo podjetje Alliance Tire America, kot dobavitelj kmetijskih, industrijskih in gradbenih pnemvatik za proizvodnjo John Deere

Tehnike trajnega kmetijstva

Trajnostno kmetijstvo zagotavlja visoko produktivnost brez ogrožanja naravnega sistema in virov, od katerih je produktivnost odvisna. Kmetje, ki se držijo takšnega pristopa učinkovito obvladajo vse naravne procese, se ne borijo proti njim in jih ne ignorirajo. Uporabljajo najboljše trenutno znanje in tehnologijo, da bi se izognili neželenim posledicam industrijsko-kemičnega kmetijstva.

Deli to objavo

20 nasvetov za varno kmetovanje

Dejstvo je, da je kmetovanje nevarno, večina kmetijskih nesreč pa se zgodi pri vsakodnevnih dejavnostih. Razmišljanje o varnosti in o vsem kar počnete v kmetijstvu je izrednega pomena in nujno je ustvariti pogoje za varno kmetovanje. V nadaljevanju preberite, na kašne načine to lahko storite.

Deli to objavo

Soočanje pridelovalcev zelenjave z zbitim zemljiščem

Pridelovalci uporabljajo različne načine za preprečevanje zbitosti plodnih tal. Pri Alliance veliko časa posvetimo tej temi v povezavi s pridelovanjem koruze in soje, osredotočamo pa se tudi na pridelovalce zelenjave. Negativne posledice zbitih tal so omejen pretok vode, zmanjšano zračenje, nezmožnost prodiranja korenin v tla in še veliko drugih. V tem prispevku boste izvedeli kako naše Alliance kmetijske pnevmatike pomagajo pri teh problemih.

Deli to objavo