Ime Alliance pride na rokav Chelsea FC

Slika
Ime Alliance pride na rokav Chelsea FC

Poleg Yokohame, bo sedaj tudi Alliance na dresih silovitega nogometnega kluba Chelsea, saj je po novem Yokohama novi lastnik Alliance Tyre Group (ATG).

Alliance naj bi po združitvi delal tudi pnevmatike za osebna vozila. Yokohama pričakuje, da bodo z proizvodnjo osebnih pnevmatik Alliance zadovoljil še širši spekter kupcev osebnih in SUV pnevmatik in s tem povečal svoj delež na svetovnem trgu.

Seveda Alliance še vedno daje prednost trgu za kmetijske in gradbene stroje, saj je zaenkrat to še vedno primarni segment.

Poleg trenutnega sponzorstva z nogometnih klubom Chelsea, je Yokohama dobil sponzorstvo tudi za rokomet v sezoni 2017-2018. Glavni del sponzorstva je pa še vedno na strani Chelsea FC, kar se je pokazalo v zadnjih dveh sezonah, ampak k novim dresom, se bo na rokavu dresa po novem prikazal tudi logotip od nedavno pridobljenega zavezništva Alliance Tyre Group (ATG). Novi dres je že v igri, saj je prvič nastopil z tekmo z Arsenalom v pred sezoni na Bird's Nest v Pekingu na Kitajskem 22. julija.

Yokohama je letos sklenil petletno pogodbo o partnerstvu s Chelsea FC, ki želi povečati svojo prepoznavnost, kar bo močno vplivalo tudi na Alliance.

 

Vir: http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2017/07/alliance-tyres-to-app…