4 Stvari, ki na kmetijah straši! Uuuuuuuu...

Slika
4 Stvari, ki na kmetijah straši! Uuuuuuuu...

Letos na "noč čarnovnic" smo razmišljali o stvareh, ki nas prestrašijo. Seveda je odgovor več kot očiten, da nas v takem letnem času prestrašijo grozljivke in črne mačke, ampak to še ni vse...

Preveč napolnjene pnevmatike

Obstaja nekaj stvari, ki nas prestrašijo toliko več kot napihnjene pnevmatike na kmetijah, in sicer ne glede na vrsto stroja, ki ga uporabljate, je pnevmatika s preveč zraka, ki je v njih, varen način, da dobite grozljive rezultate. Prekomerno napihnene pnevmatike lahko privedejo do marsičesa... od vsakodnevnega neugodja, ki ga povzroči povečano odbijanje in vibracije v vožnji vašega stroja, do zbijanja tal, ki lahko v prihodnjih letih negativno vplivajo na vašo zemljo, tudi strašen vpliv na vaše podvozje, saj lahko povzroči večjo obrabo in prekomerno porabo goriva.   

Premalo napolnjene pnevmatike

Kot so grozne preveč napihnjene pnevmatike... so premalo napihnjene pnevmatike lahko prav tako grozne. Uporaba vaših pnevmatik na kmetiji pri prenizkem tlaku v pnevmatikah je grozljiv recept za njihovo žviljensko dobo za vaše podvozje. Premalo zraka v pnevmatikah ima izjemno slab vpliv na njihovo zmogljivost, saj povzroča preveliko obrabo med vožnjo, zastrašujoče slabo učinkovitost porabe goriva in manevriranje na terenu. Pnevmatike z ne dovolj zrakapod napolnjenim zamaškom se lahko pregrejejo, uničijo pnevmatike ali celo povzročijo eksplozijo.

Pregledovanje pnevmatik

Kmetje se ahko temu strahu lahko preprosto izognejo. S preprostim pregledom njihovih pnevmatik. Preden se lotite polja/terena, dajte na pnevmatikah opraviti hiter pregled, da se prepričate, da je pravi pritisk v pnevmatikah, dovolj tekalne plasti, da ohišje ni izpostavljeno in da v stranskih stenah ni razpok, kosov ali prekomernih izboklin. Ne bodite pretreseni, če ugotovite, da je kaj narobe, to ne pomeni, da je treba pnevmatiko zamenjati, ampak to pomeni, da je čas, da se pogovorite s svojim prodajalcem pnevmatik.

Strah pred vprašanji

Toliko kmetov se boji postaviti vprašanja ali zaprositi za pomoč, da je groza in strah. Pri Alliance ATG, ne želimo, da si naše stranke in potencialne stranke to mislijo, zato si želimo biti čim bolj dostopen vir za vsakega, ki bi rad prišel do informacij glede traktorskih in gradbenih gum. Vse željene informacije lahko dobite pri vašem lokalnem prodajalcu, kateri vam bo vedno priskočil na pomoč, ter na našem socialnem kanalu (Facebook). Poleg tega pa skušamo izboljšali izkušnjo naših strank in biti čim bolj uporabniku naklonjeni (naša nedavno izboljšava je mobilna aplikacija ATG Tire).

... zato Kmetje prosimo vas, da nas naslednje leto ne "strašite" več z temi stvarmi :)

Vir: http://atablogs.atgtire.com/4-things-that-scare-us-about-farmers-their-…