Novice

Obveščamo vas, da smo bili izbrani na Javnem razpisu "Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2017-2018 »E-POSLOVANJE 2017-2018"

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sklopu razpisa tako pokrije del stroškov, ki smo jih imeli z nadgradnjo elektronskega poslovanja s pomočjo zunanjih izvajalcev.

Yokohama je danes objavila, da lahko od Aprila 2018 BluEarth-A AE-50 pnevmatike opazite tudi na čisto novih Škoda Kodiaq.
Vabimo vas na največjo razstavo gospodarskih vozil, prikolic, dodatne opreme in drugih spremljajočih dejavnosti v Sloveniji - na Transport Show 2018!

Yokohama bo "dirkala do oblakov". Tako se tudi imenuje najbolj znana dirka z 96 letno zgodovino ("Race to the clouds"), katera se bo dogajala 18.-24. Junij 2018 v Colorado Springs, Colorado, ZDA.

Iz ZDA, Minesote, prihaja nenavadna zgodba kmeta, čigar, je na njegovem Tiger-Mate 200 kultivatorju neprestano spuščalo gume, neglede katero znamko je dal. Ko je pristopil še do ATG prodajalca, mu ta ni želel prodati samo gume, katere imajo višjo nosilnost, ampak se je želel sam tudi poglobiti v jedro težave, da gume tako hitro spuščajo.

Yokohama Geolandar M/T G003 pnevmatike, so imele TEST od vseh testov! Vozila jih ekipa SsangYong Motorsport na Rally Dakar-ju, Januarja letos v Južni Ameriki. Yokohamina ekipa "Go Strong" je zatrdila, da boljšega testa vzdržljvosti in trpežnosti pnevmatik, si ne morejo niti izmisliti.

Alliance Agriflex 372 IF 1250/50 R32 je sama po sebi zelo široka, visoka in težka pnevmatika, zato je pri taki pnevmatiki posebej pomembna konstrukcija, izdelava in trdota. Pnevmatika ima povišano prožnost in zahvala temu, gre tehnologiji, ki je posebej usmerjena na izboljšavo bočnih sten. Prožnost pnevmatike oz.

Vsi vemo, da menjava pnevmatik na traktorju ni lahko in veselo delo, predvsem če se vam to naredi sredi zime in sredi dela. Takšna nezgodica, vam poleg volje vzame tudi veliko denarja in časa, seveda tukaj ne govorimo o urah ne-dela, ampak o dnevih, da o izgubljenem denarja, ker vaš stroj ne obratuje, niti ne govorimo. 

Yokohama Rubber Co. Ltd, je naznanila da bodo od februarja 2018 vsa Dodge Ram 1500 vozila, prišla iz tovarne opremljena z gumami Yokohama GEOLANDAR A/T G015 LT265/70R17 121/118S. Dodge Ram 1500 je na voljo v ZDA, Kanadi in Mehiki.

VIPAL ima trenutno najboljši kavčuk na svetu, kar dokazuje izdelava po njihovih visokih standardih kakovosti. So med vodilnimi z najboljšo linijo izdelkov za popravilo pnevmatik: krp, mazil, injekcij, lepil, zaplat in ostalih izdelkov.


VIPAL je eno izmed vodilnih proizvajalcev kavčuka na svetu. Vsi produkti so izdelani po merilih visokih standardov kakovosti, z najboljšimi materiali ter zagotavlja dolgo življenjsko dobo, prihranke in varnost.

Serija ADVAN je bila ustvarjena leta 1978 in zagotavlja ultimativno športno vožnjo. Predstavljena je bila kot prva športna radialna pnevmatika na Japonskem.