Yokohama G015 Tovorne pnevmatike Traktorske pnevmatike

YOKOHAMA G015

Nova All-Terrain pnevmatika

Pnevmatika GEOLANDAR A/T G015 je zasnovana za voznike urbanih terencev, ki pri svoji vožnji prisegajo na varnost in odlično vodljivost v vseh vremenskih pogojih na katerem koli terenu.

Tovorne pnevmatike

Za najtežja opravila

Naše podjetje ponuja širok spekter pnevmatik in vulkanizerskega materiala za tovorna vozila, tudi za najzahtevnejša opravila.

Traktorske pnevmatike

Pestra ponudba traktorskih gum

Ponujamo ogromno pnevmatik različnih vrst za traktorje in delovne stroje, ki vzdržijo tudi najhujše napore pri delu na polju, cesti ali v gozdu.
     

Famm Commerce je uvoznik traktorskih in gradbenih pnevmatik znamk Alliance in Speedways.

Alliance Tire Group je zelo priznan proizvajalec gradbenih, industrijskih, kmetijskih in gozdarskih pnevmatik. Pnevmatike, ki so proizvedene v Indiji in v Izraelu, so na voljo na vseh šestih kontinentih, v več kot 120 državah sveta. Pri podjetju ATG v središče vseh procesov postavljajo potrošnike, zato razvijajo pnevmatike za različne namene in aplikacije ter s tem zagotavljajo kvaliteto in produktivnost skozi celotno življenjsko dobo pnevmatik.

Speedways je eden večjih indijskih proizvajalcev kmetijskih pnevmatik, prisoten v več kot 75 državah po svetu. Kvaliteto pnevmatik zagotavljajo z usklajenostjo med zahtevami kupcev, zmogljivostjo proizvodne tehnologije in sposobnostmi zaposlenih na vseh ravneh proizvodnje. 


V sodelovanju z našimi dobavitelji torej vam ponujamo kakovostne, zanesljive in vzdržljive traktorske in gradbene pnevmatike, primerne za vožnjo po cesti, delo na polju in v gozdu.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št.: 01 759 15 00.


Za hiter in enostaven nakup traktorskih pnevmatik obiščite našo spletno trgovino.

Spletni nakup traktorskih gum

Produkcija Spletko spletko.si