Yokohama G015 Tovorne pnevmatike Traktorske pnevmatike

YOKOHAMA G015

Nova All-Terrain pnevmatika

Pnevmatika GEOLANDAR A/T G015 je zasnovana za voznike urbanih terencev, ki pri svoji vožnji prisegajo na varnost in odlično vodljivost v vseh vremenskih pogojih na katerem koli terenu.

Tovorne pnevmatike

Za najtežja opravila

Naše podjetje ponuja širok spekter pnevmatik in vulkanizerskega materiala za tovorna vozila, tudi za najzahtevnejša opravila.

Traktorske pnevmatike

Pestra ponudba traktorskih gum

Ponujamo ogromno pnevmatik različnih vrst za traktorje in delovne stroje, ki vzdržijo tudi najhujše napore pri delu na polju, cesti ali v gozdu.
     

PODJETJE


Zgodovina podjetja Famm Commerce sega v leto 1992, ko je bilo podjetje ustanovljeno. Od takrat je podjetje specializirano na področju trženja vseh vrst pnevmatik in pribora za vulkanizerje. Vse naše programe tržimo na celotnem področju Slovenije in Hrvaške. Nosilni programi našega podjetja so: Yokohama, Alliance, Aeolus, Speedways in zračnice Kabat. Z vsemi dobavitelji in kupci imamo partnerske odnose, kar nam omogoča konstantno rast podjetja.  Za vse morebitne dodatne informacije nam lahko pišete na: info@fammcommerce.si

FAMM Commerce, d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10A,
1370 LOGATEC

Tel.: 01/759 15 00
Fax: 01/759 15 07
E-mail: info@fammcommerce.si

Davčna št.: 42115868
TR: 19100-0010000269

ISO 9001Famm Commerce, d.o.o. je družba za prodajo pnevmatik in pribora za vulkanizerstvo. Naši kupci so majhna, srednja ter velika podjetja, državne ustanove in vsi, ki uporabljajo pnevmatike pri svojem delu. Kakovost prodajnih izdelkov je v skladu z zahtevami, potrebami in pričakovanji naših kupcev ter domačimi in mednarodnimi predpisi in standardi.Naša prednostna naloga je zadovoljstvo naših kupcev:
- kakovost zagotavljamo v vseh fazah poslovnega procesa,
- zagotavljamo izvirno ponudbo na področju dobave pnevmatik,
- kupcem zagotavljamo najhitrejši odzivni čas pri dobavi blaga, ter dostavo »na dvorišče«,
- zaposleni, ki sodelujejo v procesu nabave in prodaje blaga, so kompetentni in odgovorni za realizacijo vhodno-izhodno kakovostnih in cenovno ugodnih proizvodov,
- dosledno upoštevamo zahteve kupcev, ki vplivajo na cene, roke dobave in distribucijo blaga,
- pridobivamo in vzdržujemo povratne informacije o proizvodih in kakovosti naših storitev s strani kupcev,
- dobavitelje zavezujemo h kakovosti,
- permanentno razširjamo prodajni program z novimi izdelki, ki ustrezajo, domačim in mednarodnim standardom kakovosti.


Skupaj uvajamo kriterije in ustrezne metode za ugotavljanje stanja delovanja procesov. Prav tako smo opredelili zahteve do naših dobaviteljev. Poleg kvalitete vhodnih izdelkov in zadovoljstva kupcev, nam je pomembna tudi lastna učinkovitost. Vsi zaposleni v podjetju sodelujejo tako, da se stalno usposabljajo na svojem področju in s tem zagotavljajo kakovost opravljene storitve. Prav tako vsi skupaj sodelujemo in skrbimo za izpolnjevanje zahtev ter nenehno izboljševanje uspešnosti sistema.

Produkcija Spletko spletko.si