Yokohama G015 Tovorne pnevmatike Traktorske pnevmatike

YOKOHAMA G015

Nova All-Terrain pnevmatika

Pnevmatika GEOLANDAR A/T G015 je zasnovana za voznike urbanih terencev, ki pri svoji vožnji prisegajo na varnost in odlično vodljivost v vseh vremenskih pogojih na katerem koli terenu.

Tovorne pnevmatike

Za najtežja opravila

Naše podjetje ponuja širok spekter pnevmatik in vulkanizerskega materiala za tovorna vozila, tudi za najzahtevnejša opravila.

Traktorske pnevmatike

Pestra ponudba traktorskih gum

Ponujamo ogromno pnevmatik različnih vrst za traktorje in delovne stroje, ki vzdržijo tudi najhujše napore pri delu na polju, cesti ali v gozdu.
     
Nazaj na seznam

Letne pnevmatike Yokohama najboljše na mokrem cestišču na testu revije EVO


15.09.2016

Yokohamina pnevmatika ADVAN Sport V105 je nedvomna zmagovalka testa v kategoriji upravljanje na mokrem cestišču, ki ga vsako leto organizira revija EVO.
 

Test je bil sestavljen iz enajstih preizkušenj, v katerih se je pomerilo devet vodilnih znamk pnevmatik v dimenzijah 235/35R19. YOKOHAMA je zasedla skupno drugo mesto in najboljše rezultate pri vožnji na mokrem cestišču.
 

Rezultat je odličen pokazatelj vsestranskosti pnevmatike ADVAN Sport V105 in uspešnosti Yokohamine globalne tehnične in razvojne ekipe. Pnevmatike Yokohama so vedno bolj priljubljene tako med vozniki kot med priznanimi proizvajalci vozil (na primer Porsche, Mercedes-Benz, Audi), ki so Yokohamine pnevmatike že izbrali za originalno opremo na nekaterih modelih vozil.

Produkcija Spletko spletko.si