Novice

Dve pnevmatiki prejeli najbolj prestižno nagrado za oblikovanje na svetu - Chicago Athenaeum’s 2019 Good Design Award

Za učinkovito poslovanje potrebujemo visoko učinkovitost, pnevmatike pa so pogosto izpostavljene preobremenitvam. Tehnologija STEEL-DEFENSE krepi peto pnevmatike, kar omogoča zanesljiv in varen prevoz.

Ekipa "Aurora for Good" prihaja iz Islandije, družina, ki stoji za njo, pa je svojo Toyoto Land Cruiser 90 (1997) podarila Unicefu ​​v Sierra Leoneu in na koncu relija tudi ponudila več denarnih donacij.

Iz Yokohame so sporočili, da so razvili konceptno pnevmatiko v svoji varčni blagovni znamki BluEarth za novo konceptno električno vozilo Maruti Suzuki India Limited, koncept FUTURO-e.

Ceste niso povsod popolne. Zaradi tega morajo biti pnevmatike odporne na poškodbe. Inovativna tehnologija STONE-SHIELD je bila razvita posebej za nepredvidljive vozne razmere. Ščiti profil pred kamenjem in preprečuje poškodbe zaščitnih slojev.

Yokohama Rubber Co., Ltd., s ponosom objavlja, da je bila dodana na A seznam za podnebne spremembe leta 2019, ki ga je 20. januarja 2020 objavil CDP, globalna neprofitna organizacija za vplive na okolje, katere cilj je promocija uresničevanje trajnostnega gospodarstva.

Kljub temu, da sta sečnja in spravilo lesa glavna skrb v gozdarstvu, pa je prioriteta vseh napredno razmišljujočih podjetji v tej panogi tudi zaščita tal pred težko mehanizacijo.

Skupina Alliance Tire je sponzorirala odpravo tovornjakov na ekstremne nadmorske višine Ojos del Saldo v Južni Ameriki. 

TEHNOLOGIJA SMART-ENDURANCE - za znatno povečanje kilometrine pnevmatik

Tokio - Yokohama Rubber Co., Ltd., je danes sporočil, da je bil njen model pnevmatik AVID S34RV izbran za prvo vgradnjo na 2020 Chrysler Voyager. Novi Voyager, ki se prodaja na ameriškem in mehiškem trgu, je opremljen s pnevmatikami dimenzije 235/65R17 104T.

Ali ste vedeli, da Yokohama Rubber Co, Ltd. svoje pnevmatike kot prvo vgradnjo dobavlja tudi za Tesla Roadster in Roadster Sport avtomobile? 

Tokio - Yokohama Rubber Co., Ltd., je sporočil, da bo avtomobil, opremljen s pnevmatikami GEOLANDAR M / T G003 za SUV-je in tovornjake, tekmoval na reliju Dakar 2020, ki bo trajal od 5. do 17. januarja.