Zastopstvo

Proizvajalec pnevmatik DURATURN je 325 največje podjetje na svetu, ima več kot 130.000 zaposlenih in generira več kot 32 milijard prihodkov vsako leto. Najsodobnejše evropske tehnologije zagotavljajo varnost, udobje in užitek pri vožnji.
YOKOHAMA so premium pnevmatike, prisotne kot prva vgradnja v avtomobilski industriji širom sveta na znamkah kot so Porsche, Audi, MB,... Yokohama ponuja tako kvalitetne pnevmatike za osebna vozila, pnevmatike za dirkalne navdušence kot tudi odlične pnevmatike za terenska vozila.
Alliance (ATG) je vodilno podjetje za proizvodnjo pnevmatik za traktorje in gradbene stroje. V letu 2017 je podjetje prišlo pod lastniško okrilje podjetja Yokohama. Alliance pnevmatike predstavljajo zanesljivo rešitev za različne potrebe v kmetijstvu, gradbeništvu in v industriji.
Cordiant so trpežne in kvalitetne tovorne pnevmatike izdelane v Evropi. Njihova dvojna zaščitna plast ter nova formula zmesi gume zagotavljata varnost, dolgo življenjsko dobo in preprečujejta prekomerno obrabo.